2024-10-02
9月30日晚食黄埔米気,呢间都几多人排队。野食味道唔错,但感觉唔良好…以下系当日经历…1. 首先嗌柚子鸡翼嚟咗明太子鸡翼2. 食物入面有长长头发,一定唔系我跌落去,因为头件食物系捞埋一旧嘅3. 店舖出错无合理补偿比食客仲要埋单比原本贵详细:主菜有豆腐汉堡扒,口感松化,但食食下唔对路,因为有嘢撠住我对筷子,开头唔为意,食食下原来豆腐汉堡扒入边捞咗一条劲长嘅头发🥶叫侍应嚟睇,佢话可以换过个𩠌,我谂咗好耐,期间佢提意换最贵嘅菠菜三文鱼,但我无要换咗另一个比原本贵少少嘅𩠌红酒烩牛肉。个𩠌嚟咗之后佢话同我取消豆腐汉堡扒…后尾睇单系真系帮我取消咗豆腐汉堡扒(我误会系free我一个𩠌),但系后尾睇单系取消「有头发嘅𩠌」加返个新嘅正常但贵啲红酒烩牛肉…其实我都唔期望有啲咩赔偿,以为收原价就算,但估唔到舖头有过失系个客硬食要比原本价钱贵嘅选择。可能我系西客要求高,唔会有下次帮衬了。无影豆腐扒mix头发相,图一系原本的食物组合,有豆腐扒,图二系后尾换嘅红酒烩牛肉,图三系当日嘅单
野食味道唔错,但感觉唔良好…
以下系当日经历…
1. 首先嗌柚子鸡翼嚟咗明太子鸡翼
3. 店舖出错无合理补偿比食客仲要埋单比原本贵
可能我系西客要求高,唔会有下次帮衬了。