2018-10-13 3412 浏览
周末想揾一间 唔使 排队嘅酒楼 饮茶 都唔容易, 但系 呢间 位于 九龙湾 工厂区 入面嘅 高质素 酒楼 就唔使 等位 ,一入去 畀个环境 吸引住 ,侍应 服务态度 一流 ,每个侍应 都帮你斟茶 , 我哋饮咗 新推出嘅荔枝红茶 ,有好香荔枝香味, 好好饮 ,点心方面,野菌 生煎 包 一定要推介 ,热辣辣 ,叉烧 好 蜜汁, 都系唔错嘅选择 ,佢嘅自家制 xo酱 ,真系 最好味 ,但系冇得 卖 ,原来 好多客人 都系因为 佢嘅xo酱 而过来 帮衬 ,最后 食埋甜品, 蛋白杏仁茶 好浓 好香 ,芦荟 荔枝 糕 好晶莹, 唔太甜 ,有好多芦荟 同埋荔枝肉 , 仲有 免费 接驳车 返去 九龙湾 德福花园, 真系 一个 好高质素 好高档 嘅 饮茶 体验。
芦荟荔枝糕
蛋白杏仁茶