餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2019-01-25 301 浏览
好耐无系呢间食午饭,今天再来,因为多咗客饭选择,拣个𩠌,有碗饭,有杯罗汉果茶,价值$88再加一。 第一次系呢度叫𩠌食饭,拣咗宫宝鸡丁,又因为系罗汉果茶,我俩都唔系好钟意,所以只叫一个客饭,另外叫了个上海粗炒面😊因为某机构员工优惠,有杯豆浆送,所以无要餐个杯罗汉果茶 lu 😁😁其实$88蚊加埋一,再加$3茶钱,以午餐来讲都贵贵地㗎😅 不过间唔中食吓都可以嘅😙鸡丁先生到先,好味㖞!😋 但就唔系好够辣同油咗少少,  但都接受㖞,唔知点解食完都唔觉好油腻,唔通佢用嘅油比较好🤔 粗炒小姐都到,炒得几靓,淡咗少少,但味道都唔错😊👍🏼整体都好满意,服务亦好好,环境灯光都舒服,系撘四人枱就同隔离近咗少少😅 但都系午饭,食完就闪都接受😁 我应该间唔中都会黎食吓😋😋

客饭:宫宝鸡丁(有饭,有杯罗汉果茶)

粗炒小姐都到,炒得几靓,淡咗少少,但味道都唔错😊👍🏼
上海粗炒面

2019-01-24
$94.6 (午餐)
  • 客饭:宫宝鸡丁(有饭,有杯罗汉果茶)