餐厅: 牛奶冰室 (海悅豪園)
资讯:

2024-06-17 227 浏览
送咗小朋友返学之后就约咗同学妈妈一齐嚟牛奶冰室食早餐,其实牛奶冰室都系百分百集团,所以啲早餐都系大同小异!因为而家好少餐厅嘅早餐又五香肉丁米食,见到呢度有得食就order咗呢个餐额外再加咗炒蛋同多士!点知……🙈 五香肉丁米嚟到嘅卖相劲奇怪!个汤底系黄色好似咖喱咁,然后唔知点解会有啲绿色菜喺度🧐🧐完全唔系我心目中嘅五香肉丁米😔 但味道嚟讲都未至于好差,都仲可以放得入口嘅,只不过有啲失望🥺炒蛋呢就普普通通啦,多士都过得去💁🏻‍♀️不过早餐嚟讲,我觉得选择唔算多,如果有得拣,下次未必会再嚟呢度食早餐🙈
炒蛋呢就普普通通啦,多士都过得去💁🏻‍♀️