2024-10-28
由日本过嚟嘅炭烧汉堡扒-挽肉と米喺社交平台见到好多人吹捧,自己都忍唔住想试下佢咩料。前阵子有阵热潮好多人book,争唔赢其他人🥺宜家!热潮减退咗少少,我单拖都摄到位可以一尝究竟!一入到去首先喺部机拣翻set俾钱,然后入座等食。自问未食过汉堡扒,唔系好知点食,好彩一直都有员工指示,讲解食法步骤,哩点真系好Good!讲翻嘢食先🤡一set有三块汉煲扒,白饭任装,鸡蛋随你拎,三块扒介绍咗唔同食法。第一块建议我先原汁原味食一啖,哗…净系拮落去𠮶下都好多肉汁流出嚟🤪食落去肉味重又多汁,真系好juicy 啊!!!配埋白饭解腻,其实白饭都想赞一赞,因为粒粒分明,软硬适中,系咪日本米都咁好食🤤第二块建议我萝卜蓉加酱汁一齐食,食落先知原来可以咁夹!第三块就系大家平时社交平台见到嘅加只蛋咁食,哩个其实我食得炒炒地,因为我冇蛋黄蛋白分开,成只蛋车落去,除咗蛋味我都冇乜印象。总括而言,就系原汁原味咁食其实已经好出色,唔需要太多花巧嘢,食出最纯粹嘅肉味,我觉得哩间真系做到!最后服务都好周到,环境又靓,价钱讲唔上好贵,好值得大家一试!不过排队就不了🤡
第二块建议我萝卜蓉加酱汁一齐食,食落先知原来可以咁夹!