2024-07-04 177 浏览
太子长期排队人气饺子店 定期番黎试试佢地水平 不过呢间如果多人 夏天排队真系热死.⭐️椰菜鲜肉饺 10只 跟汤 $46最钟意佢哋汤底 标榜冇落味精🥰系椰子海带鲜鸡猪骨浓汤 几清甜好饮👍🏻饺子算系大只 皮薄多馅 完全冇穿👍🏻饺子皮又唔会太薄冇口感 系做得唔错😅但汤清甜 饺子都系偏甜 食到最后觉得有啲太甜.⭐️荠菜马蹄鲜肉饺 ⭐️芝士粟米鲜肉饺$55 10只煎饺加2蚊 双拼加2蚊😈虽然煎饺望落几油 但够香脆 2边都有煎香 加分馅料唔会好松散 少少芝士2款都系偏甜口味 都ok啦.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_太子.#丰信饺子店 (太子)地址:太子汝州街17号地下A号舖.⭐️评分:味道:3.8/5环境:3/5服务:3/5抵食:3.5/5.#旅游 #美食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #香港好去处去 #香港旅游 #香港旅行 #旺角美食 #旺角必食 #深水埗美食 #深水埗必食 #大角咀美食 #大角咀必食 #太子美食 #太子必食 #韩国菜 #饺子
⭐️椰菜鲜肉饺 10只 跟汤 $46
馅料唔会好松散 少少芝士
2款都系偏甜口味 都ok啦
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_太子
#丰信饺子店 (太子)
地址:太子汝州街17号地下A号舖
⭐️评分:
味道:3.8/5
环境:3/5
服务:3/5
抵食:3.5/5

#旅游 #美食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #香港好去处去 #香港旅游 #香港旅行 #旺角美食 #旺角必食 #深水埗美食 #深水埗必食 #大角咀美食 #大角咀必食 #太子美食 #太子必食 #韩国菜 #饺子 #煎饺