金马伦道有好多日本餐厅今次呢间喺我嘅bookmark list入边已经好耐因为我自己一个食午餐,所以就拣咗寿司六件呢度嘅午餐Set都有好多选择寿司六件 $108火炙三文鱼三文鱼嘅色泽好靓,而且烧过之后好香,虽然唔算好多鱼油,但系都做到入口即溶帆立贝帆立贝肉质好弹牙,而且仲有阵阵嘅柚子香油甘鱼食得出好新鲜肉质结实,本身已经有酱油喺上面,就咁食都好够味明太子帆立贝沙律军舰我系明太子爱好者点可以唔试吓,明太子份量唔算好多但系都几突出辣三文鱼军舰辣味嘅三文鱼,辣得黎非常刺激又过瘾葱吞拿鱼腩军舰葱花吞拿鱼茸一啲根都冇,而且葱花味非常香三文鱼刺身两片 (+$15)去到加购嘅部份,我叫咗两样嘢,其中一样就系三文鱼刺身,虽然唔系腩位,鱼油唔系特别香,但系都真系好新鲜火炙左口鱼边寿司 (+20)呢个系我觉得成餐最好食嘅,左口鱼边烧过之后,鱼油真系好多好香,入口即溶之后如有仲系齿颊留香整体来讲一样令人失望嘅嘢都冇而且呢个价钱仲非常之抵食见到佢哋午餐仲有Omakase食最平三百几蚊就有交易除咗寿司刺身类,仲有其他熟食可以选择
金马伦道有好多日本餐厅
今次呢间喺我嘅bookmark list入边已经好耐
因为我自己一个食午餐,所以就拣咗寿司六件
呢度嘅午餐Set都有好多选择

寿司六件 $108
火炙三文鱼
帆立贝
帆立贝肉质好弹牙,而且仲有阵阵嘅柚子香
油甘鱼
食得出好新鲜肉质结实,本身已经有酱油喺上面,就咁食都好够味
明太子帆立贝沙律军舰
辣三文鱼军舰
辣味嘅三文鱼,辣得黎非常刺激又过瘾
葱吞拿鱼腩军舰
葱花吞拿鱼茸一啲根都冇,而且葱花味非常香

三文鱼刺身两片 (+$15)
火炙左口鱼边寿司 (+20)

整体来讲一样令人失望嘅嘢都冇
而且呢个价钱仲非常之抵食
见到佢哋午餐仲有Omakase食
最平三百几蚊就有交易
除咗寿司刺身类,仲有其他熟食可以选择
2021-07-28
用餐时段