2024-04-03
最近同老公试一间观景非常之靓,环境又好舒服有私隐度既餐厅🥢:割烹 橹杏🗾餐牌介绍非常清晰,而且非常吸引🌸 靓靓火山锅-卖相经已可以完美地俾我呢个爱打卡之人打卡😍仲要材料极多,白菜。椎茸。姬菇。金针菇。杏鲍菇。洋葱。猪五花。全部都好美味,蔬菜菇类都鲜甜又清新,猪五花更加唔洗讲,劲高质,无猪臊味,绝对不能错过❤️🌸 弹牙乌冬-非常软熟,入口爽滑,连埋啲葱花同紫菜一啖过放入口,滋味到不得了,食到停唔到口啊💚🌸 熊本天草鲜鱼寿司三件-拖罗。吞拿鱼蓉军舰。另加一款厨师发办。嫩滑既刺身,令人回味无穷啊。再加上有葱花同芝麻,提升晒成个寿司既层次💕🌸 橹杏名物 黒松露茶碗蒸,松露同茶碗蒸味道非常夹,黑松露酱同白松露油,提升晒成个佳肴嘅味道,非常滋味又暖胃💙🌸 栗子雪糕+柚子雪芭,不能错过清香又软滑既雪糕。粟子味香浓,柚子味清新,大力推荐💛