招聘中
$17,000-$18,000
餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2024-07-26 567 浏览
🤟🏻传统法式生牛肉他他,餐厅加入左本身已切碎既酸黄瓜同洋葱,再加入橄榄油,令到成个口感充满多元化,最后再加埋一只生鸡蛋,令到佢入口嘅口感更加滑,餐厅用嘅生牛肉非常高质素,食落去嘅味道亦都唔错,成个口感配搭上都做得几好,再加埋少少面包饼干,脆脆地咁几好食,而且喺调味上餐厅做得唔错,拍得出出边嘅高级生牛肉他他,我同朋友都非常钟意呢一个前菜,觉得水准非常高,绝对冇令到我哋失望!🤟🏻热情果梳打,呢一个天气饮番杯冻嘅嘢饮真系正,餐厅嘅热情果梳打都做得几好,梳打唔会太甜,成个口味都做得唔错,配埋食物都几好,钟意热情果味嘅朋友都可以试吓!🤟🏻美国顶级西冷,西冷牛扒系牛胸脊部份嘅牛肉,具有浓郁既牛肉味,餐厅厨师喺控制生熟嘅程度处理得非常出色,成块扒嘅生熟控制得好好,中间系粉嫩嘅粉红色!我哋都非常满意,味道真系非常香浓,而且价钱嚟讲都唔算太贵,我觉得性价比都几高!餐厅仲有其他配菜,牛扒嘅配菜有薯仔,翠玉瓜,亦都可以配搭嚟一齐食,加上牛油既香味,正!!!🤟🏻日本椰子雪糕,我哋都叫多咗一个甜品大家share, 朋友就拣咗呢一个日本椰子雪糕,雪糕非常浓郁椰子味道,整体都几好食,呢一间餐厅我哋都几钟意,下次会再

🤟🏻日本椰子雪糕,我哋都叫多咗一个甜品大家share, 朋友就拣咗呢一个日本椰子雪糕,雪糕非常浓郁椰子味道,整体都几好食,呢一间餐厅我哋都几钟意,下次会再返嚟帮衬!