2022-07-02
庆祝芯芯4岁半🎂梗系要买蛋糕回家吃❤️芯妈又好想食古早蛋糕被我揾到佢💟✦囍源✦古早蛋糕水浴⚛︎古早蛋糕低糖少油💟岩驶小朋友同老人家食❤️系全港唯一用咗水浴方法整作既古早蛋糕🎂水浴方法:下面煮上面烤既方法制造,好考功夫❤️要2-3个钟先出到一个蛋糕,超级有心机既小店🫰🏻佢地可以做到完全唔会㶶边💓同平时食落既古早蛋糕完全唔同味道劲有质感🌸好松软呀😌🪄抹茶朱古力古师傅帮我系面头劲多Oreo朱古力粉同啲脆脆😁我睇到都劲开心!食落蛋糕好软熟,但又带点湿湿地既质感,完全唔干身❣️搽茶味重,中间仲有一层系朱古力酱🥰🪄咸蛋肉松上面铺满好多肉松,中间夹住咸蛋粒粒,入面馅料劲足!每一啖都食到!翻热食更好味😋最紧要系蛋糕依然够软熟‼️所有蛋糕都可以存放3天预早3天订购自己喜欢味道❣️呢到有成70几种味道供应记得要打电话/WhatsApp/IG PM 预订蛋糕~特别口味唔系每天都有
被我揾到佢💟
✦囍源✦古早蛋糕