2024-09-11
中环最近开咗间美国酒吧,以怀旧音乐为主题,店内贴满旧胶唱片封套,几有feel🫶🏻😎.💁🏻♀️💁🏻♂️今次试咗:.🝮Buffalo Wings [$88]味道近乎中辣,喜欢食辣嘅朋友会钟意.🝮The Best Fried Pickles [$78]脆皮够薄身同干身,pickles鲜甜💚🤍.🝮Baby Got Back Ribs [$218-half]香浓BBQ酱,如果个ribs再肥啲更啱我口味🙌🏻😂.🝮The Colonel's Sandwich [$188]➕side: Parmesan Fries w/ Truffle Mayo [$58]炸鸡扒汉堡,件鸡扒好巨型,炸得香脆而不失肉汁,汉堡包🍔系厚身一种,👨🏻表示喜欢.🝮Philly Cheesesteak [$158]➕side: Coleslaw [$48]我钟意食牛,拣咗呢款,牛有肉味,连埋芝士等材料一起食😎🫶🏻加埋沙律🥗,呢个餐好似为我而设🫶🏻🤣.🝮Retro Sour [$118]威士忌为基调,加上菠萝、云呢拿、yoghurt foam,味道清新🌱.🝮Chocolate Mousse Cake [$98]食埋甜品,圆满👍🏻😹
💁🏻♀️💁🏻♂️今次试咗:
🝮Buffalo Wings [$88]
味道近乎中辣,喜欢食辣嘅朋友会钟意
🝮The Best Fried Pickles [$78]
脆皮够薄身同干身,pickles鲜甜💚🤍
香浓BBQ酱,如果个ribs再肥啲更啱我口味🙌🏻😂
🝮Philly Cheesesteak [$158]
➕side: Coleslaw [$48]
我钟意食牛,拣咗呢款,牛有肉味,连埋芝士等材料一起食😎🫶🏻
加埋沙律🥗,呢个餐好似为我而设🫶🏻🤣
🝮Retro Sour [$118]
🝮Chocolate Mousse Cake [$98]
食埋甜品,圆满👍🏻😹