非常失望的一次聚会晚饭! 1. 电话book咗位去到确认马上有位置值得一赞。2. 但系一埋枱就唔知发生咩事个waiter发烂渣说"催催催,唔可以第一下咩!"讲完呢句就飞咗个QR code到我哋张枱。。。。我哋深信佢一定系喺其他枱发生咗啲事,所以发脾气,但都唔应该发泄喺我哋身上吧。3. 对于泰国菜嘅印象一般都系冬阴功啊、咖喱鸡呀、串烧啊、炸春卷啊,炸虾饼等等。估唔到呢一间餐厅好多我哋食开嘅泰国菜都欠奉。4. 我哋一行10人,六个大人四个青少年。~猪手系炆嘅,但唔够入咪~叫咗12吋串烧,羊肉串劲酥,牛肉劲嚡个猪颈肉好少少~叫咗三个炒粉面,份量10分精致,食完好似食咗风咁~墨鱼饼同青炒时蔬,安全都算好食嘅总之性价比非常低,总共食咗$2500 ,呢个价钱正常我哋食西餐或者其他东南亚菜系应该捧住个肚走!唯独是呢一间我哋系要带𠮶四位发育中的青少年再食麦当劳!分量系精致,但系味道同摆盘又唔系精致的fusion东亚菜!所以严格嚟讲唔值得呢个价钱
非常失望的一次聚会晚饭!
1. 电话book咗位去到确认马上有位置值得一赞。
4. 我哋一行10人,六个大人四个青少年。
~猪手系炆嘅,但唔够入咪
~叫咗12吋串烧,羊肉串劲酥,牛肉劲嚡个猪颈肉好少少
~叫咗三个炒粉面,份量10分精致,食完好似食咗风咁
~墨鱼饼同青炒时蔬,安全都算好食嘅

2024-07-10
  • 泰式墨鱼粒虾饼