.啱啱喺日本返嚟🇯🇵 已经好挂住日本嘅美食啦估唔到竟然比我喺香港揾到间性价比极高嘅寿喜烧店‼️‼️真系需要大大推介.呢间寿喜烧主打系自助形式自己烧 钟意几多酱汁自己加速度甜度熟度都可以自己控制有得食又有得体验感觉几好几新鲜 ☺️.选择并唔系好多只有三个套餐啱晒有选择困难症嘅朋友 😎1️⃣精品赤身寿喜烧套餐2️⃣特选肩胛寿喜烧套餐3️⃣极上肉眼寿喜烧套餐三个套餐分别在于油花指数和肉味浓度仲有普通份量同埋大盛份量普通份量系大盛份量既三分之二.我拣咗2号同3号两个都系大盛份量😎😎😝因为真系好抵$300都唔驶就食到A4和牛上枱嘅时候见到大大份既和牛油脂分布平均令人食欲指数大增.自己烧都冇难度 有清楚指引教路首先落咗牛脂再加入适量嘅寿喜烧汁再加入A4和牛在锅中煎香将和牛腌上蛋液食用下一round 再加入其他配菜一起煎香食用.两款肉质都鲜嫩尤其系特选肩胛由于超级薄切真系入口即化🥹🥹🤓Oishi 🤍🤍🤍极上肉眼真系超大块😳😳个锅都系啱啱好cover到咋呢个配埋兰王蛋蛋浆🍳 成个感觉味道提升咗满口都系肉嘅感觉真心🈵足🥹🥹🥹.依家仲做紧优惠,做齐以下步骤即可免费获得生啤一杯(白/黑)或 40g 和牛赤身一客!1. 赞好或
[Suki Kansai]
呢个配埋兰王蛋蛋浆🍳
成个感觉味道提升咗
满口都系肉嘅感觉真心🈵足🥹🥹🥹
依家仲做紧优惠,
1. 赞好或追踪「Sukikansai寿喜·关西」FB / IG
2. 拍摄食物照上传至 IG 或 FB
3. 于 Post / Story 内 Tag 寿喜·关西