2022-05-02 476 浏览
尖沙咀📍非常推荐! 一次过满足晒同一餐食晒唔同嘅嘢! 首先有6款任添加嘅前菜,最特别系糍粑同埋麻将矮瓜!食完前菜之后就会上一个 #刺身拼盘 ➡️#鸡煲 ➡️#花胶鸡汤打边炉 ➡️雪条做甜品! 同场仲有两小时红白酒任饮🍷~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟刺身拼盘🍣款式一啲都唔马虎,四人份量刚刚好,仲有埋海胆,虽然海胆就争少少,不过呢个价钱来讲非常合理👍🏻 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟鸡煲 🐔有唔同嘅辣度选择,非常惹味,四个人我谂份量大概系半只鸡,鸡肉非常滑!~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟花胶鸡汤汤底边炉😌 Book位时要订定,大概有四至六片花胶,非常推荐大家先饮咗个汤,好有口感!饮完个汤之后先开始打边炉。小编非常喜欢食淮山,佢个汤底配埋个淮山非常入味。当然仲有个海鲜拼盘性价比高!🦐🦑🦀 除咗海鲜仲有其他基本打边炉配料,例如手打丸,炸鱼皮,蔬菜拼盘等等。海鲜仲可以追加!后加仲有鲍鱼喔😋😋😋😋~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*人均消费 $405Overall scores: 9/10🌟

人均消费 $405

Overall scores: 9/10🌟