餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

前日同男朋友dinner date, book左呢间喺厚福街嘅西餐厅试一试~我地1830去到冇乜人,但去到1900就开始多人都几多菜式可以选择呢个bread platter唔错!有好少见餐厅会提供嘅面包条,面包都好松脆热辣辣火炙三文鱼伴紫苏莎莎三文鱼烧过后带出左啲三文鱼油香,配上清爽嘅沙律菜,好开胃抹茶红豆冰好靓🤣但比较似系红豆抹茶拿铁,不过都几好饮香辣蕃茄汁花甲天使面花甲几鲜甜,份量都唔少,天使面挂满左啲酱汁,好惹味👍🏻美国顶级安格斯我地叫左medium rare,生熟度啱啱好!好重牛味,好软熟朱古力心太软配云尼拿雪糕热辣辣嘅朱古力流心配冻冰冰云尼拿雪糕真系一流!食西餐梗系要用甜品作结啦~-总结:个vibe几好,几适合情侣嚟拍拖~推荐大家嚟试下

我地1830去到冇乜人,但去到1900就开始多人

都几多菜式可以选择

火炙三文鱼伴紫苏莎莎
三文鱼烧过后带出左啲三文鱼油香,配上清爽嘅沙律菜,好开胃

抹茶红豆冰
好靓🤣但比较似系红豆抹茶拿铁,不过都几好饮

香辣蕃茄汁花甲天使面
花甲几鲜甜,份量都唔少,天使面挂满左啲酱汁,好惹味👍🏻

美国顶级安格斯

朱古力心太软配云尼拿雪糕
总结:
个vibe几好,几适合情侣嚟拍拖~推荐大家嚟试下
2024-12-10
  • 8oz美国顶级西冷