2023-10-25
📍 粉制良品 (深水埗)深水埗桂林街143H号地下F3号舖深水埗不嬲都多好野食,最紧要系又平又好食🤭🤭🤭呢间店细细地但装修好骨子,好有风味,而且全部都即叫即制好味😋👉 手撕鸡筲箕河粉💰$36(另加溏心蛋💰8,青瓜丝💰3,芫荽💰3,酸豆角💰5)😋😋😋😋.7/5佢个河粉🍜超级绵软细致,食落劲滑,有d 似布拉肠粉,但又有弹性入口又有啲嚼劲。好惊喜!河粉上铺满了鲜嫩多汁的鸡肉鸡肉丝好香盐焗味🫶🏾🫶🏾,加上爽脆青瓜同香气十足既芫荽🌿更惹味,而且仲有劲好味既酸豆角,同河粉完美融合,真系好好食😋!👉 火鸭丝冬菇碗仔翅💰29😋😋😋😋.8/5呢个又系劲正!劲足料,碗仔翅铺满了丝状的火鸭肉同香菇仲有好爽脆既木耳,,火鸭肉肉质鲜嫩多汁,加埋香菇既香气口感好丰富,大推!👉茉莉乌龙 💰$12😋😋😋😋.6/5食饱整枝无糖清茶我至like👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回头: yesYesyes!!!所有食物都好好味😋所以我真系好钟意sspo呢个地方,真系高手在民间😚😚😚😚
深水埗桂林街143H号地下F3号舖
👉 手撕鸡筲箕河粉