2024-11-13
最近我发掘到间新开嘅嘅寿喜烧店主打北海道十胜产嘅A4+和牛🐮台上仲有晒指示教点样煮职员亦会帮手 服务几好仲要全日不设加一 会唔会太正😆🔸极尚肉眼寿喜烧套餐 (180g) $288🔸特选肩胛寿喜烧套餐 (180g) $238套餐包含前菜、野菜盛合、十胜产A4+和牛、兰王蛋、日本米饭🍚或赞岐乌冬、甜品(蕨饼)。由于系食肉兽,今次两款都叫左大size,肉眼系油花最高嘅一款,而肩胛油花比肉眼无咁高,但两款牛味都系相当浓。配以寿喜烧汁食,超惹味!想淡味d仲可落昆布汁,食完牛,最后煮埋🥗蔬果及乌冬,好满足嘅一餐☺️依家餐厅仲有免费生啤一杯(白/黑)或 40g 和牛赤身一客送呀!只要做齐以下步骤🔽🔽1. 赞好或追踪「Sukikansai寿喜·关西」social media 2. 拍摄食物照上传至social media3. 于 Post / Story 内 Tag 寿喜·关西
最近我发掘到间新开嘅嘅寿喜烧店
主打北海道十胜产嘅A4+和牛🐮