间歇性就会想狂食一次就会谂起堆平民放题 但质素真系麻麻 唔想牺牲食物质素之余又唔想食咁贵 半自助放题帮到我地😂😂🍱半自助放题($268/午餐)半自助当然有啲食物唔系任食啦 冇得任食嘅包括1️⃣和风沙律2️⃣雪糕球3️⃣日本直送刺身塔(+HK$88 香葱拖罗火山配秘制"榨 柚子")❤️5款即做串烧/料理/天妇罗选择超多不能尽录 以下节录嘅系对我黎讲较吸引嘅几样🤓最好嘅地方系可以重覆 5碟要同一款都得 例如可以5个甲罗烧 实行甲罗烧吃到饱😋😋🍢日产串烧盐烧和牛粒/ 明太子鸡腿串/盐烧鸡肾/千岁米豚腩片/🥟日产料理:甲罗烧 / 盐烧三文鱼头/ 明太子鸡翼/烧牡蛎 /味噌田乐茄子烧/吉列广岛蚝🍤日产天妇罗任食部分包括🍣即做手握寿司:加州卷、三文鱼、油甘鱼、火炙三文鱼、火炙左口鱼边、香葱吞拿鱼蓉、八爪鱼、飞鱼籽、海胆鱿鱼、青芥辣八爪鱼、明太子沙律🍚任食野菜盘、温泉蛋紫菜饭、温泉蛋稻庭乌冬🥘任食日本A4和牛、北海道米豚、广岛牡蛎(寿喜烧/日式豆乳豚骨汤底)📌晚市任食以上三款📌午市每款追加一次虽然午市系追加一次 不过过来人表示 我系食唔晒嘅 所以午餐食都够晒了 可以抵啲🤗豆乳汤底好香甜 肉类质素高 可以任食嘅感觉

🍱半自助放题($268/午餐)

半自助当然有啲食物唔系任食啦 冇得任食嘅包括
1️⃣和风沙律
2️⃣雪糕球
3️⃣日本直送刺身

(+HK$88 香葱拖罗火山配秘制"榨 柚子")

❤️5款即做串烧/料理/天妇罗

味噌田乐茄子烧/吉列广岛蚝

🍤日产天妇罗

任食部分包括

🍣即做手握寿司

🍚任食野菜盘、温泉蛋紫菜饭、温泉蛋稻庭乌冬

🥘任食日本A4和牛、北海道米豚、广岛牡蛎
(寿喜烧/日式豆乳豚骨汤底)
📌晚市任食以上三款
📌午市每款追加一次

豆乳汤底好香甜 肉类质素高 可以任食嘅感觉食高质野真系大满足🤓

🖇️加HK$68/每位
任饮啤酒 无酒精饮品