2023-11-16 797 浏览
冬天嘅感觉越来越浓,食欲自然大增。今日天气又清凉又干爽,所以又去我嘅至爱餐厅😊之前系这餐厅食过嘅oyster tempura,今日竟然又重遇,当然要ordered. 今次食比起旧年,更加juicy, 更加好味。加上同事唔食得生嘢,所以这个oyster tempura, 正合佢心意😋另一款appetizer, 就ordered 了seafood napoleon. 我哋第一次系这餐厅食这个头盘,龙虾汁做sauce,都非常香浓。 今次ordered 了猪鞍及 Dover Sole 做主菜。这餐厅嘅Dover Sole 嘅质素,比起其他餐厅好得多。无论质感,味道都系中上。真系直得一识😍这间餐厅2020开始直至现在,食了很多很多次,只有一次走了少少位。每次都另我开心哋回味。

Seafood  napoleon

Dover  Sole