2024-10-23 423 浏览
放假就要出去玩~而最chill就系西九龙海滨公园,而圆方餐厅都相当出色~同朋友系附近玩,拣左一间有得食放题餐厅~睇睇下放题真系有d吸引点左放题套餐~系悠闲日子肯定系要慢慢来~可以睇到大只龙虾,新鲜大虾,青口,三文鱼,吞拿鱼~满满丰富蛋白质营养~跟著拣左多款口感火腿片同配菜芝士,哈密瓜,酱青瓜,我真系太钟意食青瓜,搭配火腿真系好出色~仲有德国脆烤猪腩肉,皮脆内嫩,唔点酱汁都已经够味~仲有沙律及素菜,满足素食主义爱好~套餐仲可以选多一款Main,我地拣左鲈鱼同香煎猪里脊肉鲈鱼肉皮脆薄而肉香嫩多汁,南瓜汁为鲈鱼添加一丝甜意。猪里脊肉份量都唔少,紧实肉质配上浓郁蘑菇酱汁,酱香四溢,口感丰富。最期待系甜品都好多选择同埋多水果选择~每一款甜品都几惊艳我,以为好甜,点知系啱好,有饼底,有酒底,仲有朱古力,芝士蛋糕!真系食完甜品都可以开心一整日。新鲜水果都唔输甜品~每一款都系我最爱,多汁又甜滋滋~
同朋友系附近玩,拣左一间有得食放题餐厅~
睇睇下放题真系有d吸引点左放题套餐~
系悠闲日子肯定系要慢慢来~

仲有德国脆烤猪腩肉,皮脆内嫩,唔点酱汁都已经够味~

仲有沙律及素菜,满足素食主义爱好~

套餐仲可以选多一款Main,我地拣左鲈鱼同香煎猪里脊肉

鲈鱼肉皮脆薄而肉香嫩多汁,南瓜汁为鲈鱼添加一丝甜意。
最期待系甜品都好多选择同埋多水果选择~
新鲜水果都唔输甜品~每一款都系我最爱,多汁又甜滋滋~