2016-09-04 937 浏览
因为上星期有朋友食过介绍给我们!谂住刚好有朋友生日就book位食饭,打电话去订位时系订10位,因为我们当时真的有十位,点知当日因为有朋友收不到工,我们变了7位,好戏就来了.......首先我们第一位朋友早了到达已经不断问你们究竟几多位,朋友当时就话唔知道,已经嚟紧,到最后我们只有7位,其实都无办法,临时收不到工来不到,我们唔齐人我地都唔想。食食下饭那个男的又串我们"咦?!乜你们不是十位咩?"我们答佢有人收不到工来不到。佢态度恶劣话"哦!乜原来系咁架"然后到我们切蛋糕谂住叫佢可唔可以收起啲嘢先,佢就话"其实你地唔系咁多人不如转张细枱切啦!"咁我地转过去,谂住快快切埋蛋糕埋单走。叫侍应姐姐可唔可以俾啲碟我地分蛋糕,佢又话"咩事呀!"然后俾两只沾上有辣椒油嘅碟我地!朋友真的忍唔住同佢讲,那个男的竟然话"换过只俾佢啰!唔好意思㖞!"讲真你怎会俾只污蔑嘅碟俾我地食蛋糕呀!太过分!以后都唔会帮衬!
以后都唔会帮衬!