2022-08-24 44 浏览
Coffeelin放假当然系同老婆慢活人生,睇下有咩好好食嘅嘢,行开湾仔见到有间新开嘅咖啡店,有个咖啡店装修比较特别所以就入去饮下原来除咗咖啡佢哋仲有好多唔同嘅餐点,今次就叫咗个三文治同埋甜品Polo慢煮牛仔肉玩咖哩蛋黄酱,佢哋嘅三文治一啲都唔雅虎,面包焗完之后好好味,慢煮牛仔肉再配上沙律菜,好好味ExpressoTonic,Hojicha latte咖啡当然就系重点啦,我叫咗杯expresso tonics, 佢哋嘅咖啡加tonic绝对系最爱咖啡之选,而老婆点嘅个杯热咖啡拿铁,有靓靓嘅拉花再加上培茶嘅味道简直系系享受Lemon cake ,Tiramisu 另外甜品方面,佢哋都有多项选择度见到最爱嘅柠檬蛋糕当然就要CS,嘅柠檬蛋糕柠檬味特别香浓,另外Tiramisu都唔马虎,食落后咖啡味都几入味,配上Cream cheese,绝对无敌慢活生活加上咖啡,绝对系一个美好的一日
Coffeelin

Polo

ExpressoTonic,Hojicha latte

Lemon cake ,Tiramisu

慢活生活加上咖啡,绝对系一个美好的一日