2021-02-05
FRANCIS, Wan Chai🍢喺香港好少会食#中东菜 ,通常一谂都系中日韩嘅餐厅或者西餐。但其实香港都有好多有特色又地道既中东餐厅咖。上次介绍完#BEDU ,今次就同大家介绍下坐立系#湾仔 既呢间餐厅。餐厅好开扬,好多自然光可以透入黎。 餐厅成个环境感觉好舒服,座位同座位之间一D都唔迫,坐得好舒服。好适合WEEKEND同朋友坐低一边倾下偈饮杯野。印象中我地系叫左个SET LUNCH FOR TWO,当中有D APPETIZER系两个人SHARE,份量十足。其实我系好耐之前黎食咖喇,但我见佢最近好似做紧3 COURSE SET LUNCH $160😳以佢地既食物质素。呢个价钱相当好吸引,大家有机会一定要去试试。.📍G/F, 4-6 St. Francis Street, #WanChai #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 8/10💰Price: $250-300 pp
🌟#HappiMuffin Rating: 8/10
💰Price: $250-300 pp