2020-12-07 503 浏览
佢地巧妙地将各种海鲜同食材完美融合,为您呈献满满嘅鲜味✨ 钟意食海鲜嘅您,一定唔可以错过呢间餐厅🍴😋食咗乜:多士配黑松露牛油 (免费)免费按人头提供嘅多士一d都唔马虎👍🏽多士香脆+GAS味牛油⛽️ 为呢个晚餐拉开序幕芝士焗北海道带子HKD$98呢个喺当天嘅today’s special💖小朋友嘅口味喺唔识讲大话嘅,当天同行嘅小朋友一添再添,表示好好味😋鲜甜得嚟好嫩滑嘅带子+小小薯蓉+超多嘅芝士👍🏽味道柔和地互相辉映🌟海胆意粉 HKD$208呢个绝对喺吸引我嚟食呢间餐厅嘅重点🌟顶头两大件嘅海胆烧得微微焦香+鱼子酱,卖相气派十足。食落每一条好有弹性嘅手工意粉都挂满海胆忌廉汁+面条间大量嘅海胆💖浓浓嘅海胆香🤤好满足PORTOBELLO PIZZA HKD$158墨鱼汁嘅香味贯穿整个批底,配搭大蘑菇、橄榄、鳀鱼、蕃茄酱、芝士✨唔好睇佢黑漆漆,其实好有内涵整体嚟讲,食物好岩胃口。虽然店舖空间唔大,但座位嘅空间都好足够。但可能我地去个日喺周末又食得比较早,店员都想时间掌握得更好➡️用最快嘅速度收拾枱面🙈🙈甚至小朋友未食完都差d收走左个碟。但都有贴心位嘅,焗带子嘅焗盘上枱时仲热,店员细心地放近大人个边,

😋食咗乜:
多士配黑松露牛油 (免费)

芝士焗北海道带子HKD$98

海胆意粉 HKD$208

PORTOBELLO PIZZA HKD$158

整体嚟讲,食物好岩胃口。虽然店舖空间唔大,但座位嘅空间都好足够。但可能我地去个日喺周末又食得比较早,店员都想时间掌握得更好➡️用最快嘅速度收拾枱面🙈🙈甚至小朋友未食完都差d收走左个碟。但都有贴心位嘅,焗带子嘅焗盘上枱时仲热,店员细心地放近大人个边,防止小朋友烫伤👍🏽
  • 海胆意粉