2022-08-28
呢两日真系热到核爆,今日特登唔食早餐留肚去食手工Pizza, 喺街行10分钟已经爆晒汗就快中暑咁,一到步即刻入去坐低抖抖先~餐厅都full full地,好在去到都刚好仲有一张2人枱😂✨Lasagne - 拉芝好邪恶,每层中间夹住好多肉碎,几足料,口感有层次,啖啖肉+芝士😻✨Parma Pizza - pizza款式都唔少,我拣左我最爱嘅Parma Ham款,有火箭菜,蕃茄仔,系最perfect嘅配搭!好钟意佢手工pizza会做到个pizza底好烟韧👍✨Strawberry Shrub - 大热天时极需冻饮,我叫左两杯mocktail, 呢杯几重士多啤梨味,仲加左薄荷叶令味道更清新!✨Bellini Di Mano - 呢杯用左peach puree做底, 仲带点柠檬味,酸酸甜甜我钟意🤩
Lasagne
Lasagne