2023-06-10 125 浏览
好耐冇食过到会啦,估唔到呢一间Fever Food(到会热点)又几好食✏️我哋叫咗一个六至八人餐,任选八款食物,先至$904(包运费到楼下),而我哋有七个人一齐食,都食净左唔少,所以份量非常之足够✅✏️加$60可以送到楼上✏️主食方面,我地叫左水蜜桃、菠萝、鲜茄焗⻄班牙猪鞍扒饭(约2磅) 同 一口牛炒饭配飞鱼籽(约2磅) ,个人觉得焗猪扒饭比较好食嘅猪扒,不但切咗一块块,而且个茄酱甜甜地几好食,配埋个饭一齐食都唔错✏️喺炸物方面,我叫左脆炸吉列虾拼鱿鱼圈配沙律酱(各6) , 韩式柚子炸鸡配甜辣鸡酱(16件) ,黑松露熔岩芝士炸薯角 (约2磅装)。当然都会运送需要一定时间,所以通常叫咗炸物嘅时候都会冧左啲,但系佢嘅炸鸡炸虾依然好食,而薯角居然系甜嘅,都几有新意✏️肉方面,我叫左香煎龙利鱼拼香草纽⻄兰羊架(6块/2件) ,日式和风金针菇安格斯肥牛卷(12串) 同客家咸香盐焗鸡拼海蜇(约 2磅) 。个肥牛卷煮得几好,呢个唔错,都几建议大家选择呢一个。羊架唔骚,我个人都钟意食唔骚嘅羊架,不过唔建议冧埋佢嘅汁。至于盐焗鸡就相对健康,味道相对清淡,如果唔钟意食太浓味嘅话,就选择盐焗鸡就啱晒你。

✏️加$60可以送到楼上

外卖送餐