2021-11-01
大闸蟹套餐 $598 2位用套餐都有好多野食,有胡麻酱青瓜、4只清蒸江苏大闸蟹、2只蒜蓉粉丝蒸扇贝、蟹粉扒时蔬、招牌蟹油炒面,最后仲有甜品😃😃2人份量但嘢食嘅份量绝对系有性价比高👍🏻👍🏻前菜的青瓜好爽口,加埋胡麻酱就食得更滋味🤩🤩蒸大闸蟹就有2只母约3两,2只公4两,望落去都几大只,灭开之后d蟹膏爆出黎😚😚好多膏我自己就中2公多d😃除左蒸大闸蟹之外,仲有蒸扇贝,好大只的扇贝肉,再加上蒜蓉水同埋姜葱蒸,令到粉丝好入味,好想再食😆😆之后个西兰花都系用蒜蓉炒,又系好惹味🤪🥸我食到依度已经有d饱,但系佢哋嘅招牌蟹油炒面非常吸引,嚟到嘅时候闻到好香,之后越食越滋味,不知不觉间就食晒全碟🤪最后仲整咗两碗热嘅番薯糖水😚好足料嘅番薯,食饱超级满足!