2024-04-27 58 浏览
对上一次食放题已经忘记咗系几时,今次约埋朋友一齐出去me time ,吹下水🥰系铜锣湾C出口一过对面就系🙈餐厅有港日泰美食任食😋,而且非常抵食😍晚市放题+升级套餐都系$4️⃣4️⃣8️⃣ 😋 ✨升级套餐有长脚蟹🦀鲍鱼、螺、青口、虾🦐...每两位预约仲有鱼子酱添😍全部海鲜都好新鲜😍👍🏻桂圆虫草花鸡汤煲到好入味,好清甜,而且每豌汤料都好多✨海胆带子每一旧带子都放咗满满嘅海胆😍个口味都好鲜甜,而且仲可以不停追加,真系好抵食👍🏻🍣佢地每旧都细细旧,唔会容易咁快饱😍仲可以食其他美食💕最令我惊喜系呢度仲有小龙虾😍小龙虾完全劲入味👍🏻忍唔住叫多一份食🙈钟意食榴梿既人士,一定必点榴梿波波😍劲香浓既榴梿味仲要好烟烟韧韧❤️带子,烧蚝个人黎讲佢地都整到好出色,系冇落咁多辣椒既情况下🌶都仲可以整到咁入味😍烧菠萝都一定必点❤️好Juicy😍饮品种类选择都好多🥤甜品都系,除咗多款啫喱、布甸之外,当然唔少得仲有雪糕、雪条啦🍦

系铜锣湾C出口一过对面就系🙈

👍🏻桂圆虫草花鸡汤
煲到好入味,好清甜,而且每豌汤料都好多

✨海胆带子

🍣佢地每旧都细细旧,唔会容易咁快饱😍仲可以食其他美食💕