2024-03-21 1056 浏览
好耐冇食过西班牙嘢心郁郁想去食,朋友就推荐咗天后嘅ROJO🥰 ROJO二人餐 ($535)店长同我哋讲新出咗一个二人餐,可以拣五个tapas,一个Main,仲有甜品添🥰 我哋见到几抵食就拣咗佢啦😎Tapas 🌮黑毛猪火腿薯仔沙律🥔薯仔沙律系带少少硬亲𠮶只,系我钟意嘅口感,再加埋火腿嘅咸香🥰黑松露芝士风干火腿Bikini🥪咬落去好脆身,食到阵阵嘅松露香❤️青口,香槟忌廉汁🍾青口好新鲜仲带阵阵海水味,加埋个忌廉汁好香滑😎西班牙薯仔软腊肉肠蛋饼🥚蛋饼一切开里便仲系留心嘅,仲有少少芝士拉丝,入边仲有西班牙辣肉肠,辣辣地好惹味🫶🏻柠檬汁腌吞拿鱼🐟吞拿鱼多士,多士好香脆,再加埋柠檬同埋蕃茄做调味,酸酸地好开胃🤤Main西班牙海鲜饭🥘西班牙海鲜饭,食落好香虾膏嘅味道好,仲有好多海鲜,虾🦐墨鱼🦑青口蚬同埋腩肉,材料相当丰富👍🏻Dessert 🍨 西班牙 churros呢个系每次食西班牙嘅必点嘅甜品🥰饮品🍸Virgin Mojito Shirley Temple我哋另外仲嗌咗两杯Mocktail❤️

ROJO二人餐 ($535)

Tapas 🌮
黑毛猪火腿薯仔沙律🥔

黑松露芝士风干火腿Bikini🥪
咬落去好脆身,食到阵阵嘅松露香❤️

青口,香槟忌廉汁🍾
青口好新鲜仲带阵阵海水味,加埋个忌廉汁好香滑😎

西班牙薯仔软腊肉肠蛋饼🥚

柠檬汁腌吞拿鱼🐟