餐厅: Tokio Joe
资讯:

2022-01-16 1092 浏览
值得推荐之选😋之前得一个时段12:00-15:00就唔到时间嚟食,琴日睇OpenRice 多咗个时段仲有85折即刻订枱.Book咗15:30, 嚟到都唔算太多人, 环境阔落.一坐低店员就话帮我哋上咗刺身同送嘅焗生蚝先.🦐🐟每枱一客嘅六款刺身,最好味系牡丹虾,另外吞拿鱼腩同狮鱼腩油脂都算丰富👍🏻🦪送嘅焗生蚝系用芝士焗, 谂住系焗熟嘅,但入边嘅蚝系生生地, 调味唔错, 不过有啲漏, 系只蚝生生地有啲食唔惯😅🥗🥙之后嗌左三款前菜🍤🥗炸虾沙律-炸虾热辣辣+沙律菜加黑醋酸酸地几开胃👍🏻🐟香辣吞拿鱼他他- 岀奇地好味😋入边有啲脆脆地嘅饼, encore咗一次👍🏻🥩和牛他他- 有啲筋就一般般啦🍣🍙试咗两款寿司卷🦞吞拿鱼腩龙虾卷 -吞拿鱼腩同龙虾分别有3️⃣件, 卷入边包咗海胆同三文鱼籽 👍🏻🌈彩虹卷- 卷入面包咗玉子,蟹柳同牛油果, 睇餐牌以为有甜虾, 嚟到个面系三文鱼,狮鱼同吞拿鱼total有8️⃣件, 虽然饭唔系太多,但两个人食呢个份量就有啲多😅食完已经饱饱地🍢烧物试晒4款烧物, encore咗免治鸡肉棒👍🏻👍🏻🍤🍠炸物海虾天妇罗🍤👍🏻👍🏻主菜-每人拣1️⃣款,我哋拣咗烧牛肉伴芝麻&羊扒🥩烧牛肉伴芝麻-个汁
Book咗15:30, 嚟到都唔算太多人, 环境阔落.

一坐低店员就话帮我哋上咗刺身同送嘅焗生蚝先.
六款刺身

🍤🍠炸物
海虾天妇罗🍤👍🏻👍🏻
海虾天妇罗

主菜-每人拣1️⃣款,我哋拣咗烧牛肉伴芝麻&羊扒
🥩烧牛肉伴芝麻-个汁几好味, 口感同份量都几好
烧牛肉伴芝麻

🐑烧羊架- 有两件,好淋身, 调味啱啱好, 冇乜羊味, 唔食羊都食到👍🏻
烧羊扒

最后甜品有抹菜红豆雪糕🍵🍨同柠檬雪葩🍋两款都好好味😋一人食两个都冇问题👍🏻
抹菜红豆雪糕&柠檬雪葩

原本系$530 +10% 折完之后两个人$1007 好抵食👍🏻有下次😋😋

2022-01-16
六款刺身