2025-01-24 0 浏览
每一道前都可以做到回味无穷。餐厅除咗可以俾我哋影到樱花雪景,仲有大大个LED mon 可以俾我哋疯狂影相😂 加上omakase食材全部都系来自日本,非常高质,真系超级好食,可以称得上系我近年食过性价比最高嘅omakase。我地食呢个套餐$1388,但有十几道菜,先来开胃前菜,再来日本超肥美生蚝,日本虾三味,日本刺身鱼同鱼肝,配合特别嘅煮法,原来连埋洋葱一齐食系可以咁好食。另外最惊喜系海胆拿破仑,脆紫菜夹住海胆同埋吞拿鱼肉容,味道真系好有层次,好好味,再加上餐厅樱花背景变成雪景,师傅再加上飘雪嘅效果。视觉味觉同样满足。😍当我已经食得好开心嘅时候,估唔到师傅新鲜整嘅寿司,可以惊艳到我,因为鱼生非常新鲜,寿司饭已经好够味,所以基本上唔需要点豉油,每一嚿都食到新鲜嘅味道,但最大嘅惊喜系呢度可以食到日本拍卖级嘅海胆,真系超级鲜甜好creamy太好味啦!最后再饮埋师傅用心制作嘅鱼汤,再食埋个甜品,成餐饭真系非常满足。食到好味嘅食物当然开心,但最满意系呢度服务好好,每上一道菜师傅都会解释俾我听食材由边度嚟点样制作,配合埋餐厅环境,呢个价钱食到呢啲咁高级嘅食材,真系第二度都做唔到,所以大家记得一定要预

食到好味嘅食物当然开心,但最满意系呢度服务好好,每上一道菜师傅都会解释俾我听食材由边度嚟点样制作,配合埋餐厅环境,呢个价钱食到呢啲咁高级嘅食材,真系第二度都做唔到,所以大家记得一定要预早预约。

餐厅仲会有唔同嘅清酒,红白酒同埋威士忌提供,原来8-10位已经可以包场仲有埋卡拉OK服务添,等我都揾多几个朋友,下个月再去多次先。