2011-01-16 12 浏览
是日同友人亲临渡船角哩个从未接触过既国度. (唔系特登黎真系无可能会黎哩度.黎都当然系试下堂记肠粉. 夜妈妈食肠粉哩d 早餐野真系特别开心.7时多去到, 等左5-10分钟, 3张台左右. 都唔算耐. 但等碟肠粉就真系要半粒钟啦叫左烧鸭鱼片肠同猪膶虾肠烧鸭鱼片肠, 第一次食烧鸭肠, 冇人地所讲既烧鸭片好脆咁劲…同埋烧鸭切得好碎. 反而鱼片好滑! 肠粉皮都好滑!猪膶虾肠, 猪膶好爽口呀, 虾就少d, 但都够爽口! 但都系钟意渣华道o个间入面有d 姜味, 好味d. 但肠粉都系哩度拉得好d.服务方面我觉得比想像中好. 我估唔到系两个妹妹仔黎serve. 而时下年青人有佢地咁既态度都算唔错.炸两都好似唔错, 下次可以一试! 睇下有冇中环忠记咁正!

叫左烧鸭鱼片肠同猪膶虾肠

炸两都好似唔错, 下次可以一试! 睇下有冇中环忠记咁正!
猪膶虾肠
鱼片烧鸭
2010-10-15
等候时间
10 分钟 (堂食)
猪膶虾肠
鱼片烧鸭