2018-07-09 2442 浏览
小秘书第一次嚟到「Wolfgang's Steakhouse」,大致上感觉唔错,首先要赞嘅系餐厅员工,男男女女都笑容满面,大家比我嘅印象相当好 💯 只可惜餐厅安排我哋坐咗喺一个无咩冷气到嘅角落,小秘书咁啱又病病地,搞到前段大部份时间都要拎住个餐牌嚟拨凉😅嚟帮衬得steak house,主菜少不免都会系肉同肉🐮 小秘书虽然都系啱啱去睇完医生先出嚟,但系眼见👀面前一盘盘美食,又点会忍得住口🤤 全晚我最欣赏系佢嘅 Porterhouse Steak ,牛排上枱嘅时候仲喺个碟上面烤紧,粉红色嘅🐮牛排充满肉汁,混埋啲creamed spinach一齐入口... 绝配!其次就系个🦀蟹饼亦相当出色,一刀切落去浓郁嘅海鲜味已经攻哂出嚟💨💨💨 一层薄薄嘅脆皮包住啲蟹肉同配菜,口感亦非常好❤️... 大家睇到呢到,系咪都好想去「WolfgangsSteakhouse」试吓呢😉 小秘书 绝对唔介意陪大家再去试食㗎🤣🤣

2018-06-19
庆祝纪念