2006-11-13 3 浏览
11 November 2006 (Sat) - 饮茶同屋企人黎饮茶,本想落楼下娉珍楼,但劲多人,要等半个钟,上黎见唔驶等位,梗系照入啦,入面仲要冇乜人,我真系唔明白,唔通呢间嘢好差既?但系食落又唔错吖,连service都算好...我哋四个人ordered 咗7样嘢:叉烧肠粉,方鱼肉碎粥,冻乌鱼半条,麻蓉流沙饱,炸油粿,日本荳苖,卤水鱿鱼!除咗麻蓉流沙饱之外,全部都系我哋钟意食既嘢,尤其是冻乌鱼同炸油粿,都系我哋由细食到大既喜爱食物,爸爸都好钟意食架!呢度既食物唔错,爸爸都好钟意,最抵死我哋喺度影相既时候,有个搞笑既waiter主动走埋黎话帮我哋影,又话自己最叻帮人影相,我觉得呢度几好,环境又靓又干净,食物亦几好,希望佢会多啲人帮衬啦!
11 November 2006 (Sat) - 饮茶