5天前
呢排新年食得大鱼大肉多 所以今日去咗素年食斋凉拌鸡丝粉皮配胡麻味噌酱 系星期一至四优惠套餐 鸡丝用咗鸡髀菇切丝代替 胡麻味噌酱本室我哋会以为系好似火锅𠮶只胡麻酱咁甜甜地 但呢度嘅胡麻酱似系自己调配 所以冇咁重口味 食落去比较清淡素年经典不可能芝士汉堡 卖相一流 仲配埋一大份新鲜炸起嘅番薯条 汉堡两边包皮都烤脆咗 芝士用咗一啲类似荷兰酱代替 中间嘅不可能汉堡肉食落都几似肉嘅质感 食落去仲有啲juice 另外仲有洋葱同埋沙律菜 夹埋一齐食跟餐免费野饮有 热玄米茶 / 斯里兰卡伯爵茶 亦都可以原价减12蚊叫特饮我哋另外加咗两个小食 木薯片 食落去有少少似虾片 咸咸脆脆 几香口蔬菜春卷 新鲜炸起超香脆 中间系白萝卜素年算系数一数二斋菜fusion菜 可以当文青cafe咁坐 成功打入年轻人市场
我哋另外加咗两个小食
木薯片 食落去有少少似虾片 咸咸脆脆 几香口