家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
2024-04-29 214 浏览
家贺屋采用新鲜日本直送渔产,提供最时令海鲜,menu随时有当造新产品提供味道新鲜好食,加上厨师工艺精湛,绝对可以为你带黎一个丰盛圆满既晚餐特选刺身盛-时令鲜鱼附 $238特选刺身包括三文鱼,油甘鱼,吞拿鱼赤身,八爪鱼,特大赤海虾,仲有一款omakase既日本筑地鲜送鱼生每款都新鲜到无可挑剔,爽口弹牙既各款鱼生,特别要提家贺屋既本鲔(吞拿鱼)真系无得顶,刺身赤身又厚又甜,非常好食特选海鲜丼 $338海鲜丼既刺身同样系无得输呀!海鲜丼仲可以升级中、大本鲔鱼腩,充满油脂感既大本鲔真系人间极品!唔够仲可以另叫本鲔系列寿司!而不得不提既一定系佢地既米饭。丼中既米饭本身已经系有味饭,本身已经好好味道啦,无需要再落酱油去调味而据我都知,佢地既寿司同样用左一样既有味饭,都系咁好食架蒲烧山椒鳗鱼丼 $148加左山椒既鳗鱼丼味道非常特别,系鳗鱼汁既甜味之上先有一种山椒既麻辣感鳗鱼同样感觉新鲜,相比街外一般食到既急涷货实在好太多青龙 $88口感好丰富既青龙,有虾籽,虾天妇罗,脆紫菜,各种唔同程度既爽口集于一身梅水晶(梅子鲨鱼软骨) $45味道酸酸地,充满梅子味鲨鱼软骨爽脆几特别鶏皮饺子 3件 $42外脆内软

特选刺身盛-时令鲜鱼附 $238

特选海鲜丼 $338
海鲜丼既刺身同样系无得输呀!
而据我都知,佢地既寿司同样用左一样既有味饭,都系咁好食架

蒲烧山椒鳗鱼丼 $148
鳗鱼同样感觉新鲜,相比街外一般食到既急涷货实在好太多

青龙 $88

梅水晶(梅子鲨鱼软骨) $45
味道酸酸地,充满梅子味
鲨鱼软骨爽脆几特别

鶏皮饺子 3件 $42
外脆内软既鸡皮饺子,点埋萝卜蓉既饺子醋都真系几夹

白桃乌龙梳打酒 $55
甜甜地好易入口,非常好味既一款饮品

Mizuwari - 水割 $68
威士忌梳打,有d烈,不过好啱边食刺身边饮

苹果雪葩 $58
必食甜品
家贺屋必食甜品
黎到家贺屋必食甜品
除左苹果,仲有白桃,菠萝,同埋椰子雪葩
当中特别推荐苹果同白桃啊!
好抢手架,见到一定要点左先!

芝士蛋榚 $25