2024-06-08 35 浏览
🍜今次同猪生行去平时食开all day breakfast嘅后面街食野, 意外揾到间几抵食嘅日本风面店😙 加哂成个套餐又小食又饮品再加碗面100蚊都唔使👍仲要份量十足.▶️ 面面俱到-面全食配寿喜烧汤面 (沙律套餐)呢套面超丰盛, 有牛肋条, 豚软骨, 脆猪皮, 虎虾, 蟹肉, 鸣门卷, 荀同紫菜, 配搭传统手工蛋面! 最正系佢嘅豚软骨好入味, 软骨脆口~套餐加埋salad一啲都唔heavy▶️ 酱油慢煮猪软骨配脆脆猪皮豚骨汤面 (唐扬鸡套餐)呢碗就有豚软骨, 脆猪皮, 鸣门卷, 荀, 紫菜, 芝麻同干葱, 配搭日本赞岐乌冬! 豚骨汤底够鲜甜, 最正系脆猪皮, 咬落爽口唔肥腻~套餐加咗唐扬鸡, 肉质香嫩幼滑▶️ 我哋仲嗌多咗2个小食: 烧汁鸡皮饺子同明太子吉列炸虾, 两款同样系即嗌即整, 饺子皮超特别, 饺子汁包系鸡皮内同样爆汁! 吉列虾炸得刚好, 好juicy!
🍜
▶️ 面面俱到-面全食配寿喜烧汤面 (沙律套餐)

▶️ 酱油慢煮猪软骨配脆脆猪皮豚骨汤面 (唐扬鸡套餐)