築間幸福鍋物

JHUJIAN hotpot
2024-07-10 537 浏览
有成130间嘅呢间台湾最大连锁火锅店,最近系旺角新开竟然冇人知⁉️😂我好少去文华商场所以一开头真系睇ig先知…😂佢地火锅套餐$140起,有10几款$12起汤底,每个套餐仲有埋白饭、野饮、甜品,仲有自助吧🤯又几抵worr,真·100 分钟吃到饱😎午市优惠最平$88蚊起‼️-🦞龙王锅 🔸霜降牛嫩得嚟又唔会话好油腻,我钟意!🔸豪华龙王锅包括有大大只海虾、带子、鱿鱼、蛤蜊、肥美生蚝、一碗蚝仔、新鲜三文鱼等。🔸松阪猪油花均匀,好重油香,弹牙程度有少少似猪颈肉😂-🔶跟餐配白饭,可另升级~🦀 雪蟹膏鲑鱼卵拌饭(+$35)劲多雪蟹膏😍仲有爆满三文鱼籽、蒜片同埋葱粒,如果唔系on diet紧嘅 我真系可以食多碗LOL-🧄 猪油蒜片饭(+$5)食落满口都系油同蒜香,仲有脆口蒜片,简直系邪恶之选🥹-🦐 爆炒龙虾锅(内含白虾)($35)里面劲多爆香过嘅虾干同鲜虾,味道好鲜甜~~~-🍮 焦糖布蕾敲开表面𠮶层焦糖薄脆,里面嫩嫩derr,蛋香味好浓,不过稍为甜咗少少🤏🏼🥭 芒果奶酪奶酪好绵滑,加埋芒果酱同晶球,有口感又解腻!-🍍 凤梨冰茶(+$4)叫爆佢唔该~有凤梨果肉,酸酸甜甜有茶香,打完边炉饮返,但都几解腻😂
有成130间嘅呢间台湾最大连锁火锅店,
最近系旺角新开竟然冇人知⁉️😂
我好少去文华商场所以一开头真系睇ig先知…😂
佢地火锅套餐$140起,有10几款$12起汤底,
每个套餐仲有埋白饭、野饮、甜品
仲有自助吧🤯又几抵worr,真·100 分钟吃到饱😎
午市优惠最平$88蚊起‼️
🦞龙王锅
🔸霜降牛
嫩得嚟又唔会话好油腻,我钟意!

🔸松阪猪
油花均匀,好重油香,弹牙程度有少少似猪颈肉😂
🔶跟餐配白饭,可另升级~
🦀 雪蟹膏鲑鱼卵拌饭(+$35)
🧄 猪油蒜片饭(+$5)
食落满口都系油同蒜香,仲有脆口蒜片,简直系邪恶之选🥹
🦐 爆炒龙虾锅(内含白虾)($35)
里面劲多爆香过嘅虾干同鲜虾,味道好鲜甜~~~
🍮 焦糖布蕾

🥭 芒果奶酪
奶酪好绵滑,加埋芒果酱同晶球,有口感又解腻!
🍍 凤梨冰茶(+$4)
叫爆佢唔该~
有凤梨果肉,酸酸甜甜有茶香,
打完边炉饮返,但都几解腻😂