2024-05-12 123 浏览
行过旺角发现呢间泰国菜做紧嘅晚市二人套餐都几抵食 咁岩撞正上星期狂风暴雨 即刻冲咗入去食🥺餐厅就座落系通菜街 位置方便 而且装修都几有格调🫶🏻套餐有一个前菜、两个小食、一个主食同两杯野饮 加埋都系$338 咁就试试佢先😆❣️凉拌酸辣扎肉前菜我地拣左酸辣扎肉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)蔬菜新鲜爽口👍🏻酸酸辣辣味非常开胃🤤扎肉份量亦非常之多‼️但要注意嘅系都真系几辣下🥺建议可以调节下 食开三小辣嘅我都觉得真系好辣😂😂😂❣️泰式手打虾饼虾饼外表脆口内里肉质非常弹牙 虾味亦浓郁🙌🏻总共有六细旧咁多 作为小食岩岩好🌟❣️招牌烧牛肩胛肉牛肉烧嘅火喉同时间岩岩好💯肉质非常粉嫩 而因为系牛肩胛肉既关系 牛味仲特别重👍🏻食肉兽真系唔可以错过😆❣️蟹肉炒饭我地加左20蚊黎嗌呢个蟹肉炒饭 但我地觉得绝对系值回票价🙌🏻蟹肉炒饭非常足料 肉眼可见非常多蟹肉🦀而且炒饭亦都有获气🔥做到粒粒分明 非常抵赞✊🏻❣️椰汁冰/泰式绿奶茶野饮我地叫左杯椰汁冰 啖啖椰香非常足料👅而泰式绿奶茶既甜度适中而且幼滑 都几好饮!! ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و推荐指数:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.8/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 3.8/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.3/5】
餐厅就座落系通菜街 位置方便 而且装修都几有格调🫶🏻
咁就试试佢先😆

❣️凉拌酸辣扎肉
前菜我地拣左酸辣扎肉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
蔬菜新鲜爽口👍🏻
酸酸辣辣味非常开胃🤤扎肉份量亦非常之多‼️