2021-03-20 908 浏览
可能带住有点高嘅期望,所以有少许失望。一直人气高企,亦都好难先book到位,今晚终于试咗,入到去感觉非常舒服,一间法式小屋. 再望Menu,今晚没有我好想食嘅razor clams, 而主菜只有三个选择,包括鸭胸(我不吃鸭),steam beam with lentils (未食之前感觉已一般), 同埋一款耳朵意粉(个人唔系太喜欢veggie pasta), 所以。。。最后嗌左几款前菜,影咗两张相,之后就冇乜特别啦。我嘅结论系,选择太少,味道太普通,我哋三人买单大概每人$800 (包括四款前几,两个主菜,每人一件madeleine 同一支Prosecco). 之后唔够饱,去咗附近食咗几串串烧😝。除非佢嘅Menu有一个好大嘅update, 如果唔系应该未必会再去了。