2024-08-09
丰盛早餐💥今日同朋友黎到「荷里活冰室」食咗一个超高质嘅早餐🌟🌟 基本上我哋都赞不绝口,完全颠覆咗我对茶餐厅早餐嘅体验!!✅招牌吉列鱼柳配炒滑蛋,牛油餐包。 真系超级满足!吉列鱼柳外脆内嫩,再加埋炒滑蛋,真系滋味十足!牛油餐包香脆可口,配埋鱼柳同炒蛋,真系好食到不得了,肥瘦适中,咬入口嘅时候仲有好香嘅鱼味,真系好吃到爆! 🍳✅红豆冰。 首先试咗呢个红豆冰,红豆同冰沙嘅结合,口感细腻,甜味适中。好有香港风味,唔错唔错🥤✅叉烧汤出前一丁配炒滑蛋,牛油餐包。 呢个叉烧汤面真系好正!叉烧嫩滑多汁,配埋炒滑蛋同牛油餐包,每一口都充满惊喜,真系滋味无穷✅冻柠茶。呢款冻柠茶真系饮品中嘅瑰宝!🥤茶味清新,柠檬香气扑鼻,用嚟中和返早餐嘅浓味真系啱晒!我哋今次嘅屯门「荷里活冰室」早餐体验真系好吸引,非常之值得推介,建议大家下次去屯门嘅话都可以过嚟呢度试吓