2008-03-17 16 浏览
三月十五日(星期六)同老公仔去完Physical做gym之后,肚仔有d饿,又未到dinna时候,咁就周围揾下tea食啦!本身我地两公婆都有好多idea,不过都系食少d会d,迟d又出trip!见到呢度有馒头,老公好耐冇食过馒头喇!而且其他都有好多野食担担面呀,抄手呀...仲有豆浆饮都系15蚊!同埋17蚊!好抵都值得一试既!!我地叫左:1)蒸馒头(4个),唔错呀!好新鲜,即叫即蒸!加埋炼奶好食!2)红油抄手(6只)都好食,而且辣辣地加埋蒜容,好香口!而且个料都几足,好味道仲有...个豆浆好搅笑,西餐既杯,得意老公仲同我cheers...tim^^以呢个价钱,真系抵食!我谂好快就可以试哂连城既tea架喇!!好野,可以同老公做gym喇!!!!一星期可以日日见面面!
三月十五日(星期六)

我地叫左:

以呢个价钱,真系抵食!

我谂好快就可以试哂连城既tea架喇!!

好野,可以同老公做gym喇!!!!一星期可以日日见面面!