2017-06-24 324 浏览
今日系我朋友牛一,平时虽然比较少联系,可能系因为大家住得较远吧~不过无论点讲喇,只要我地喺同一片天空之下呼吸著同一城市的空气,感觉总系特别亲切~~今日间餐厅系我朋友拣嘅,入去第一个印象就系舒适干净,确实适合我地relax咁食餐饭庆祝一番呢度既侍应好有礼貌,全程都面带笑容,更能详细解释菜式!真系好劲之后靓仔侍应哥哥仲拎咗餐前面包俾我地,款式有几款,每款都好松软好香,加埋点上黑醋橄榄油食就更是美味~~呢度既蒜香白酒车厘茄煮蚬真系煮得几好!无沙无泥腥味之余,仲食得出好鲜甜,加埋车厘茄既清新微酸带动下,更觉鲜香!我还点了水果茶同我朋友2份齐齐饮~当中嘅生果全都好新鲜!味道清甜可口,喉咙好舒适之余,更觉连日来的疲倦都消除晒。~另外我地仲叫左软壳蟹泡菜竹炭汉堡配薯条,蟹香同个汉堡都融为一体,烤的香脆,味道啱啱够,薯条又劲香脆,新鲜出炉无花假,确系好食!

餐前面包
蒜香白酒车厘茄煮蚬