5天前 0 浏览
一行十人去食收12个茶位已经唔系第一次, 落单嘅阿姐好似赶收工咁样, 系咁催你快d落单, 落单中途就走埋添, 话要攞落单纸, 落到一半原来你一开始只是攞张纸嚟落就算, 服咗你, 浪费时间, 落单嘅时候又发出“咦”"吱"嘅声, 咁冇耐性就唔好落单啦, 想快啲落好张单, 你系一早攞定张纸啦, 又要冇做准备, 又要人哋落得快, 去紧麦当劳咩, 收钱嘅时候明明嘅错茶位, 居然反问我12个人咪收12个位"啰". 同你讲得梗系唔系12个人啦, 例牌收错茶位, 永远收多唔收少, 态度又恶劣, 冇买海鲜上去, 谂住试下佢哋本身啲海鲜, 原来真系唔掂, 例如个四只蟹钳仔超细, 收二百几, 差唔多收300嘅虾得六只冰鲜中虾, 见到都吓亲, 冇乜味又细, 佢仲问我哋需唔需要嗌多份,只系想走,真系唔会有下次。
2024-10-06