▫️间唔中想食下辣野过下瘾🌶️ 今次黎到铜锣湾百乐中心一间烤鱼店,食完烤鱼仲可以加汤打边炉!仲有多款串烧、前菜好多选择🤩▫️一向觉得鱼配酸辣最match,所以就拣左酸菜烤鱼🐟 拣左清江鱼因为鱼肉滑啲,无乜细骨唔洗怕食得唔自在🤣 汤底够酸够辣好惹味!仲跟左好多配料,原本一开头想嗌莲藕片,店员都好贴心话本身会跟埋,可以唔够先再加👍🏻▫️仲有新推出啫啫系列,有粉肠、墨鱼滑等,但2个人食怕太饱就无加🤪 前菜藤椒鱼皮好爽脆,𠮶种麻味真系好香!▫️仲有一系列串烧,茄子当然唔少得😎 超大条又劲多蒜😋 屋企人唔食牛就叫左羊肉,一啲都唔膻,仲要好juicy有惊喜!翠玉瓜都好多汁超正😋▫️全日啤酒买一送一,但当晚唔太想饮酒就叫左椰青、菠萝青柠梳打唔会好甜,仲超多菠萝肉!后尾再加左杯柠檬香茅薏米水,清甜解渴仲超多薏米!▫️最后值得一提系呢间餐厅服务态度真系超好👍🏻 店员们都非常有礼貌,仲好细心向每位客人介绍餐牌,而且好主动加汤,仲会有手遮一遮怕弹,认真细心!😆✨价钱参考酸菜金汤酸菜烤鱼 $298豆腐 $20娃娃菜 $20四川宽粉 $20藤椒鱼皮 $38陀地烧茄子 $32新疆羊肉串 $20泰式猪颈肉 $14椒盐翠玉瓜 $1

✨价钱参考
酸菜金汤酸菜烤鱼 $298