2017-04-27 3004 浏览
好少食西班牙菜,朋友叫去试下。呢度系几好既倾计地方,地方细细,唔会有太多既客人嘈嘈吵吵,而且上菜都系一款跟一款咁上,可以慢慢食时,倾计亦非常方便侍应既态度非常唔错,会逐碟介绍同解释系用咩材料整,最后仲会温馨提示,衬热食会好味好多番茄蒜蓉面包开胃菜,亦可先卡一卡住非常空洞既胃壁。脆卜卜咁好味鱼汤煮蚬蚬似系蒸过放落鱼汤,蚬肉涨卜卜有肉汁。鱼汤味道都好香,有啲咸。但纯计蚬肉好好味炒蒜片虾份量唔多,得4只左右。不过虾肉好爽,跟蒜片食味道好香好味,每人两只明显唔够喉野菇汤卖相一流,浓浓cream foam系面。不过味道普通,无好香浓既菇粒味道,而且foam太多,感觉上成碗都系食紧泡泡,有进步空间seafood pealla份量好满足,3至4个人食都够,而且饭既软硬好好,绝大部分软既,但有部分系硬硬地,有口感,而且海鲜味道浓郁,感觉良好。反而饭面既几只虾可以唔要,太细只唔好睇,而且肉质麻麻,无咩味道。但饭既质素仍然叫好Chocolate colant似心太软,卖相可以,而且切开有朱古力流动,唔太甜,味道质感都叫好,不妨一试总括而言,食物质素可以。以每人5百几既价钱食物质素,环境,再加服务态度,唔错

番茄蒜蓉面包
番茄蒜蓉包

开胃菜,亦可先卡一卡住非常空洞既胃壁。脆卜卜咁好味

鱼汤煮蚬
鱼汤煮蚬