2021-05-17 160 浏览
今次系我第一次打食评,坦白讲唔太难食我都唔会想讲,毕竟香港出街食野唔伏都已经叫执到。呢间野第一次去,见评价好似唔错同女朋友入去试下。入去坐低叫左个西班牙饭同calamari,我地通常第一次去都系叫少少野先,试过d野ok先叫多d,一次叫晒如果难食咁食到一肚气就无谓(虽然今次食少少都)。 相就唔使影,呢度都好多食物相可以参考,讲下个味道,个海鲜饭系完全无味,有少少龙虾味但一食就知系罐头野开出黎。海鲜除左d蚬其他野系出晒事,鱿鱼/虾/青口无味。青口极度怀疑系一粒粒急冻野摆上个壳度,因为黎既时候壳同肉已经分离。calamari唔使讲,都系极低质。总结就系茶记质素收西餐价钱。一间咁既质素既餐厅都可以咁多好评我只能讲香港人真系识饮识食。

)。