2023-03-01 86 浏览
💃之前去九龙附近行山,行完之后去尖沙咀行街,见到有间优雅风, 文青满满的餐厅,餐厅位于艺术馆上面,虽然唔起眼,但系位置都算就脚,而且装修高级精致,食物都好比心机制作。 🍽橘盐腌鳟鱼🐔超级大兜,鳟鱼望落肥瘦适中,其他配料好似法式山葵酸忌廉、渍青瓜都几香。🍽薯仔丸子🐮肥美既丸子,肉质爽口弹牙,有超级多磨菇、米脆、松露同埋其他配料,这样的配搭,一试难忘,食个不停。🍽海鲈鱼🐥用料上剩,有几丰富既烤雅枝竹、栗子香味~咬落去肉质柔嫩甘甜,脂香四溢。🐥三重朱古力蛋糕🐥朱古力味道香浓,唔会好苦,好甘好滑。🐥柚子慕丝蛋糕🐥柚子酸甜,慕丝蛋糕好绵好滑。我地都觉得呢间餐厅sea view menu有惊喜,赠送迎宾鸡尾酒乙杯 同埋即影即有合照。食品质素几高, 再加上呢个无敌海景,心情都好好多。💕

🐥三重朱古力蛋糕🐥朱古力味道香浓,唔会好苦,好甘好滑。
🐥柚子慕丝蛋糕🐥柚子酸甜,慕丝蛋糕好绵好滑。