今晚嘅party搞得更美满同顺利!🥰屋企人都好满意我今次订购嘅食物,因为有一个对食物非常有要求嘅妈咪😂由细到大俾爸爸疼爱下真系特别拣择🗣️而我都系第一次叫到会食物,之前好多时都叫food🐼最开心就系可以舒舒服服喺屋企享受美味又热辣辣嘅食物🔥冇错真系热辣辣!攞出嚟都争啲热到焫亲只手🤭除咗好细心将冷热食物分开包装,每一份食物都包装得非常完整!呢样真系好抵赞,因为每次出面叫外卖返嚟每样食物都系支离破碎🥹今次我点嘅系一份六至八人餐,大家可以参考吓🤭A2水蜜桃、菠萝、鲜茄焗⻄班牙猪鞍扒饭(约2磅) 首先鲜茄焗猪扒饭系真系落咗好多芝士焗出嚟,同埋真系极足料,蕃茄酸酸甜甜酱汁够晒浓郁,猪扒亦都非常松软,只有开嘅时候芝士有少少痴住块锡纸面,其他真系冇得再挑剔😋😋😋A4鲜虾、细带子香浓龙虾汁螺丝粉(约2磅) 新鲜龙虾汁整出嚟,每一粒螺丝粉朔晒啲汁真系特别鲜甜,鲜虾同细带子令到口感更加有海洋味道🥰C6森巴酱烤美国龙利鱼卷配飞鱼籽(推介)(12卷) 呢个龙利鱼真系5粒星咁好味,系爆好味😂真心系我食过最好味嘅都会!鱼肉非常滑同熟得啱啱好,入口系热辣辣配搭埋蟹子,真系非常good 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻C7即烧菠萝
今晚嘅party搞得更美满同顺利!🥰
今次我点嘅系一份六至八人餐,大家可以参考吓🤭
A2水蜜桃、菠萝、鲜茄焗⻄班牙猪鞍扒饭(约2磅)

A4鲜虾、细带子香浓龙虾汁螺丝粉(约2磅)

C6森巴酱烤美国龙利鱼卷配飞鱼籽(推介)(12卷)

C7即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(推介)(12件)
冇谂过美国猪仔骨真系会咁大份🫶🏻而且调味真系做得好足,令到每一排猪仔骨都入味而入口不腻,软身度轻易一咬就甩咗旧骨。🐖

C10招牌炭烧鸡肉串(15串)
炭烧鸡肉串味道系比较偏甜嘅日式酱汁口味,软滑鸡肉配埋香葱芝麻,好惹味!

G5法式缤纷云呢拿朱古力泡芙(16粒)
作为甜品嘅尾声,泡芙入口Creamy质地充斥着整个嘴巴🥰

H1 鲜虾生果薯仔沙律( 1.5磅) X 1
鲜虾原只去埋外壳,觉得柚子同鲜橙嘅配搭,真系非常夹!个人觉得薯仔份量有少少多,如果可以多番少少其他生果就更加完美☺️

L3火箭菜龙虾沙律包(10件) X 1
一见到呢间有龙虾沙律包真系即刻点嚟试,面包好软身,配搭埋火箭菜有层次嘅菜底,龙虾肉份量足够,够哂鲜香味美😋😋😋
2023-06-21
外卖送餐