2024-06-06
想食高质嘅日本烧肉,就一定唔可以错过以下落嚟,我想介绍嘅呢一间餐厅!建议大家两个人嚟嘅话,我哋咁嗌一个二人前,再加配其他嘢食就啱啱好啦~我哋就拣咗椿(二人前) $698,二人前套餐就包括咗盐味牛舌👅、和牛腹柳小排🐮、和牛赤身🥩、特上牛胸腹肉🐂、若鸡鸡胸柳🐔、牛肠🙈、若鸡鸡腿🍗、海老🦐,一共八款肉类,鸡牛海鲜全部有齐,而且仲要系非常新鲜同埋高质嘅肉类😋😋其中特上牛胸腹肉,牛味非常浓郁好香!好推介大家记住嗌嚟试吓!🙌🏻🙌🏻和牛赤身油脂比较重,好香油香味!🤘🏻🤘🏻佢哋嘅海老🦐都系非常新鲜,平时食烧肉唔钟意食烧烤嘅,我都好钟意呢度嘅海老!❤️❤️除咗二人前之外,店员特别推介佢哋嘅大判烧!黑毛和牛西冷 $178,见到餐牌上卖相非常吸引,所以都决定叫嚟试吓!店员会特登过嚟帮我哋烧,烧得好嫩滑,配埋蛋汁超正!💖💖推荐大家过嚟食嘅话一定要试埋佢哋嘅大判烧!主食方面,我哋都嗌咗冷面(小)含有辣配菜 🍜$38、紫菜饭 🍙$38、牛油男爵薯 🥔$48